WordCamp Europe 2016 Vienna

Et eldorado for WordPress-entusiaster

For nyligt var jeg for 2. gang til WordCamp, som er en stor WordPress konference, hvor webdesignere og WordPress-entusiaster fra hele verden mødes og nørder WordPress i 3 dage.

Årets konference var et overflødighedshorn af spændende oplæg om meget forskellige emner. Bl.a. alt det nye inden for frontend-udvikling f.eks. REST API, og et liveinterview på scenen med Matt Mullenweg, en af grundlæggerne af WordPress, som også står bag firmaet Automattic.

Med 1900 deltagere fra hele verden var WordCamp Europe 2016 den hidtil bedst besøgte WordCamp. Faktisk var den over dobbelt så stor, som da jeg var med første gang i Sevilla i 2015. Det siger noget om WordPress’s verdensomspændende popularitet.

WordCamp byder på noget for alle, og i pauserne mellem de mange inspirerende oplæg besøgte vi de forskellige stande, som var stillet op i fællesområdet. Her fik vi nogle gode snakke med folkene bag de forskellige firmaer, og så var der en masse lækker swag, som os WordPress-nørder springer efter som gale; gratis T-shirts, stickers og meget mere.

WordCamp Europe blev i år afholdt i Wien i det flotte MuseumsQuatier. Her fik WordCamp lov at låne flere af museerne som konferenceplads for deltagerne.

Det er ikke hver dag, man får lov at sidde mellem malerier for millioner, og høre om programmering og webdesign!

Netværk med danske WordPress-folk

Vi var en del danskere afsted i år. Det var super fedt at møde andre fra Danmark, der ligesom jeg brænder for WordPress.

I WordPress-branchen er vi alle konkollegaer, hvis det ord findes 😉 Så vi sparrer med hinanden, hjælper hinanden og udveksler kunder osv.

Det er hele ånden i WordPress (som er et open source gratis cms system), at vi alle byder ind og hjælper hinanden, så vi sammen er med til at forbedre og udvikle systemet.

Tak for super god tur til: Torben, Kåre, Milene, Linda, Julie, Mark, Steffen, Yan, Linus, Kristoff, Patrick, James, og de andre Peytz drenge.

WordCamp 2017 i Paris

13495104_10154277579559699_5154727590528350147_n

Næste år foregår WordCamp i Paris. Kærlighedens by, kærligheden til WordPress. Og det bliver helt sikkert endnu større denne gang.

Mit eneste håb er, at de får det tilrettelagt, så der er mere udenomsplads, end der var i Wien. Det var lige knebent nok med pladsen til så mange mennesker, der går rundt hele tiden, og skal skifte sal.

Alle, der har interesse i WordPress, er velkomne til at deltage. Så hvis du har lyst, og du bare blogger lidt for sjov, så tag med. Jeg har allerede købt billet!

Wien – et besøg værd!

Wien er en fantatisk by. Jeg har været i Wien 3 gange tidligere, dog ikke i forretningsøjemed, men som bowlingspiller, hvor jeg har deltaget i Europa Tour stævnet, som bliver spillet i Wien hvert år.

Det er en stor oplevelse at gå rundt i byen og se de fantastiske bygninger. Har du ikke været i Wien endnu, så tag dernede, der er noget for alle.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Scroll to Top