Samarbejdspartnere

Det er umuligt at kunne alting selv. Derfor har jeg valgt at koncentrere mig om det, jeg er bedst til, og lade andre håndtere de områder, som de er gode til. Herunder kan du se de samarbejdspartnere, som jeg har i løbet af de sidste mange år har fået samlet sammen, og anbefaler inden for hver deres område.

Webklar.dk

Kategori: Branding, online markedsføring

Det handler om at være bevidst om de signaler, man sender til omverdenen, og det kan gøres på flere måder. Jeg hjælper med at forme de visuelle virkemidler, som giver dig (og din forretning) den skarpe profil, som styrker din tilstedeværelse online.

Kendskab.dk

Kategori: SEO, Google Adwords, Facebook annoncering og PR

Kendskab hjælper webshops og virksomhedsejere i forskellige brancher, med deres online synlighed. Via Google AdWords, SEO, PR og Facebook annoncering, kan vi føre dig til tops i søgemaskinerne, optimere din online tilstedeværelse og øge din mulighed for mere omsætning.

Berit Bai - Tekst & SEO

Kategori: Tekstforfatning og SEO

Gode placeringer på Google udspringer af et solidt opbygget SEO-fundament. Med professionelle tekster og on-page SEO hjælper jeg din virksomhed med at styrke jeres online synlighed, trafik og omsætning. Jeg tilbyder desuden rådgivning og sparring om SEO, content marketing og online markedsføring generelt.

Milene Rose Holm - Digital Tales

Kategori: Grafisk Design

Hos Digital Tales kombinerer jeg min kærlighed for den digitale verden med min passion for smuk grafik. Mine løsninger tager altid afsæt i kundens behov, ønsker og drømme. Sammen udvikler vi stærke og brugervenlige digitale løsninger, der emmer af personlighed.

Manifesto

Kategori: Brandudvikling og Grafisk Design

Formålet med al kommunikation bør til enhver tid være, at det reelle budskab træder frem og står knivskarpt. Det præger naturligvis branding-processen hos manifesto, hvor den grundlæggende design-filosofi er, at det er mere effektivt at fjerne end at tilføje.

Kom i gang nu!

Lad mig høre mere om dine ønsker og udfordringer, så løser jeg dem for dig.