Samarbejdspartnere

Det er umuligt at kunne alting selv. Derfor har jeg valgt at koncentrere mig om det, jeg er bedst til, og lade andre håndtere de områder, som de er gode til.

Herunder kan du se de samarbejdspartnere, som jeg har i løbet af de sidste mange år har fået samlet sammen - og som jeg kan anbefale indenfor hvert deres område.

Skærmbillede 2017-11-27 10.53.29

Berit Bai - Tekst & SEO

Kategori: Tekstforfatning og SEO

Som professionel tekstforfatter og SEO-specialist hjælper jeg ambitiøse virksomheder og soloselvstændige med at gøre deres hjemmeside til en stærk salgskanal. Mangler du synlighed på Google? Får du for få henvendelser via din hjemmeside? Trænger dine tekster til et mærkbart kvalitetsløft? Så er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om din hjemmeside. Jeg tilbyder også rådgivning og sparring om tekst, SEO og content marketing.

Webklar_300x300

Webklar.dk

Kategori: Branding, online markedsføring

Det handler om at være bevidst om de signaler, man sender til omverdenen, og det kan gøres på flere måder. Jeg hjælper med at forme de visuelle virkemidler, som giver dig (og din forretning) den skarpe profil, som styrker din tilstedeværelse online.

signatur-payoff

Kendskab.dk

Kategori: SEO, Google Adwords, Facebook annoncering og PR

Kendskab hjælper webshops og virksomhedsejere i forskellige brancher, med deres online synlighed. Via Google AdWords, SEO, PR og Facebook annoncering, kan vi føre dig til tops i søgemaskinerne, optimere din online tilstedeværelse og øge din mulighed for mere omsætning.

Indkøbskurv
Scroll to Top