Er din WordPress hacket
- få hurtig og effektiv hjælp

Hacking af hjemmesider er et stigende problem. Er din WordPress hjemmeside eller webshop blevet hacket, skal det ordnes hurtigst muligt, så du ikke mister kunder, omsætning og SEO-værdi (placering) på Google.

cropped-favicon.png
hacked-website

En hacket WordPress hjemmeside eller webshop kan koste dyrt på din bundlinje!

Så snart Google opdager, at din hjemmeside eller webshop er blevet hacket, sætter de en advarsel ind på dine søgeresultater på Google.

Det er de færreste kunder, der frivilligt klikker ind på en hjemmeside, som Google har sat et rødt advarselsskilt ved. Er din hjemmeside eller webshop blevet hacket, er det derfor meget vigtigt, at du får den renset og udbedret hurtigst muligt.

Når du kontakter mig omkring en hacket WordPress hjemmeside, håndterer jeg det som en hasteopgave. Det betyder, at jeg tager mig af det så hurtigt, det er fysisk muligt.

Prisen er 2495 kr. ex. moms.

BEMÆRK: Jeg yder 14 dages garanti. Bliver din side hacket igen inden for 14 dage, så ordner jeg den for dig uden yderligere omkostninger.

Er din hjemmeside eller webshop hacket?
Har du brug for hjælp NU?
Kontakt mig her.

Hacket WordPress? Få ordnet din hjemmeside gratis!

Hvis du er tilmeldt en af mine WordPress Serviceaftaler, er du i trygge hænder, hvis uheldet er ude, og du bliver hacket.

Som en del af alle serviceaftaler renser og udbedrer jeg din hjemmeside eller webshop gratis, hvis du er blevet angrebet af hackere.

Det er meget sjældent at sider, som er tilknyttet en af mine serviceaftaler, bliver hacket. Som en del af aftalen sørger jeg nemlig for, at din WordPress sikkerhed er i orden.

Med en WordPress Serviceaftale er din hjemmeside altid opdateret, og eventuelle nyopståede sikkerhedshuller bliver hurtigt lukket. Det reducerer markant risikoen for, at din WordPress side bliver ramt af hacking.

Har du brug for hjælp til en hacket WordPress side?
Kontakt mig her

Oprensning og udbedring af en hacket hjemmeside

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du renser og udbedrer en hacket WordPress hjemmeside, så anbefaler jeg, at du får professionel hjælp.

Jeg har renset og udbedret mange hjemmesider og webshops, der har været ramt af hacking. Jeg bruger professionelt software til oprensningen, som vil være bekosteligt for dig at anskaffe.

Derudover har jeg den tekniske indsigt og erfaring, der skal til for at få renset din kode fuldstændigt for uønsket "snavs", og reetableret din hjemmeside fra din backup.

Er din WordPress hacket? Kontakt mig her, jeg svarer hurtigt.

cropped-favicon.png

Sov trygt om natten

Vil du vide mere om, hvordan du øger sikkerheden på din hjemmeside, så kan du læse mere om WordPress sikkerhed her.

Vil du sove trygt om natten, og slippe for bekymringer om hacking og sikkerhed, så anbefaler jeg, at du bestiller en af mine WordPress Serviceaftaler. Så slipper du for at sætte dig ind i alt det tekniske omkring sikkerhed, backup, hacking osv.

Hvorfor er netop DIN hjemmeside blevet hacket?

Der kan være mange årsager til, at din hjemmeside er blevet hacket. Hvis din WordPress sikkerhed ikke er i orden, kan der meget let opstå sikkerhedshuller.

Inden du bliver alt for bekymret, kan jeg berolige dig med, at hackerne ikke er ude i en personlig vendetta mod netop dig. De skanner en masse sider, og når de finder en hul, så angriber de! Så jo færre huller du har i din sikkerhed, des bedre.

Vil du vide mere om, hvad hacking er, og hvad de cyberkriminelle får ud af at hacke din hjemmeside, så brug 7 min. på denne video fra Google.

Indkøbskurv
Scroll to Top