Om mig

Jeg har arbejdet med hjemmesider siden 1995. I de 20+ år har jeg opbygget en stor viden og erfaring inden for webdesign.

I praksis betyder det, at jeg ved, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer.

Som professionel WordPress webdesigner har jeg lavet rigtig mange hjemmesider igennem årene, og jeg elsker WordPress, efter jeg stødte på det for over 10 år siden.

Jeg går meget op i brugervenlighed, god kundeservice, effektiv kommunikation og hurtig hjælp og support, når noget driller på dit website.

Min arbejdsmæssig erfaring er en blanding af det kreative og det tekniske. Det giver mig en enestående mulighed for hurtigt at gennemskue, hvad der er muligt, og hvordan det løses bedst.

Jeg er primært autodidakt. Jeg følger med, og lærer mig selv så meget nyt som muligt, hele tiden.

Udover renesejling.dk driver jeg wpcare.dk, som tilbyder WordPress Serviceaftaler til bureauer og virksomheder.

Kort om mig:

  • Elsker at hjælpe med gode løsninger
  • Ærlig
  • Hurtig på tasterne
  • Elsker teknologi og gadgets
  • Kan godt lide biler
  • Hurtig til at lære og løse problemer
  • Glad for film og spændende dokumentarer
  • Elsker at rejse og opleve verden

Jeg er født i 1979 og er lykkeligt gift. Jeg har 2 drenge på henholdsvis 9 og 13 år. Vi bor i en lille by tæt på Viborg og Silkeborg, der hedder Rødkærsbro. Her dufter landligt om sommeren, men her er et dejligt hyggeligt lokalmiljø og trygge omgivelser for familien.

I min fritid spiller jeg meget bowling. Jeg er 3 gange Dansk Mester for hold, og har en 5. plads til DM i single som bedste resultat. Jeg er også indehaver af den danske rekord over 2 serier på 590 kegler. Derudover kører jeg lidt mountainbike, dyrker CrossFit, og er begyndt at interessere mig en del for kost og ernæring.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med din WordPress hjemmeside eller webshopløsning.

Hjemmesidedesign i WordPress. Rene Sejling er WP Certified Business Consultant. Webbureau Viborg.Certificeret Digital Business Consultant

Hvad betyder det så? Kort og godt betyder det, at jeg følger en bestemt måde at gøre tingene på - fra start til slut. Der er styr på projektet hele vejen igennem, så vi ender op med det bedste resultat for dig.

Du kan læse mere om WP Elevation her.

Kom i gang nu!

Lad mig høre mere om dine ønsker og udfordringer, så løser jeg dem for dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top