Priser

Jeg udvikler hjemmesider og webshop-løsninger, som teknisk og designmæssigt lever op til de store krav, der i dag stilles til bl.a. mobilvenlighed, sikkerhed, hastighed og brugervenlighed.

Du kan læse mere om mine priser på professionelle hjemmesider og webshops nedenfor.

Jeg tilbyder desuden WordPress support og vedligeholdelse, så dit website altid er opdateret, og sikkerheden er i top.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål >>>

Pris på WordPress hjemmesider og webshops

Hjemmesider og webshops kan laves i et hav af designs og størrelser, og med et utal af forskellige funktioner. Jeg designer og tilpasser responsive hjemmesider eller webshops specifikt til dine ønsker og behov.

Der stilles meget store krav til hjemmeside-design i dag. Teknik, design, funktionalitet og brugervenlighed skal være i top.

Da jeg laver individuelt tilpassede webløsninger, har jeg ikke faste priser. Når vi har afklaret, hvad du har behov for, giver jeg dig et tilbud på din nye hjemmeside eller webshop.

På den måde sikrer vi i fællesskab, at du får den bedste løsning, og at du på forhånd kender prisen på din nye hjemmeside.

Du kan læse mere om webshop priser her - og om hjemmeside priser her.

Kontakt mig her for en uforpligtende dialog om dit projekt

Priser på supportopgaver og rådgivning

Almindelige supportopgaver og rådgivning laver jeg som regel på et fastpris-tilbud. Jeg tager udgangspunkt i en timepris, hvorefter jeg beregner det ca. tidsforbrug.

Når jeg har vurderet opgavens omfang, modtager du en pris på opgaven, som du kan gå ud fra. Der bliver kun tilføjet ekstra udgifter, hvis der skal laves yderligere opgaver, som ikke var defineret fra start.

Timepris er 900 kr. ex moms pr. time.

Småopgaver løses til fast pris på 400 kr ex moms. (alle opgaver under 30 minutter)

Vil du spare penge?

Har du løbende brug for support, opdatering og vedligeholdelse af din hjemmeside eller webshop, kan du spare mange penge ved at vælge en af mine supportpakker.

Support- og vedligeholdelsesaftale

Oprettelse af en support- og vedligeholdelsesaftale på en hjemmeside eller webshop, som jeg ikke selv har lavet, koster 1500 kr. ex moms.

Beløbet dækker et grundigt tjek af siden, opdatering af plugins samt fix af eventuelle mindre problemer, som jeg finder undervejs. Er det nødvendigt med yderligere tidsforbrug for at løse større problemer på siden, hører du selvfølgelig fra mig inden, jeg går i gang med at udbedre problemerne.

Hjælp til WordPress? Læs mere om WordPress support og vedligeholdelse her.

Hacket WordPress hjemmeside

Er din hjemmeside eller webshop blevet hacket, så skal det ordnes hurtigst muligt.

Det kan koste dig dyrt i manglende trafik til din hjemmeside eller webshop, hvis dit site ikke bliver renset hurtigt og effektivt. Jo længere tid, der går, inden du opdager hackerangrebet, des mere ravage kan hackerne nå at lave.

Med mindre du selv har 100% styr på, hvad du gør, vil jeg anbefale, at du få professionel assistance til oprensning og eventuel reetablering af dit website.

Pris for oprensning og reetablering efter hacking: 1.995 kr. ex moms

Er din WordPress hacket? Læs her og få hjælp nu!

Få gratis hjælp ved hacking

Hvis du er tilmeldt en af mine support- og vedligeholdelsesaftaler renser og udbedrer jeg dit website gratis, hvis uheldet er ude, og du bliver hacket.

Beskyt dig mod hacking! Læs mere om mine 3 supportpakker her.

Pris på opsætning af SSL (https)

Alle hjemmesider og webshop bør i dag have installeret et SSL-certifikat, så din hjemmeside hedder https:// i stedet for http://.

Med et SSL-certifikat undgår du, at Google markerer dit website som "IKKE SIKKER" i Chrome browseren, og samtidig øger du sikkerheden for de besøgende på dit site.

Det er meget vigtigt, at skiftet til https bliver lavet rigtigt, så du ikke mister dine nuværende placeringer på Google.

Hvis du overlader skiftet til https til mig, sikrer jeg, at alt det tekniske bliver lavet korrekt.

Pris for opsætning af SSL: 1.495 kr. ex. moms

Har du WordPress hosting (webhotel) hos mig, laver jeg opsætningen gratis.

Vil du vide mere om SSL, kan du læse mig blogindlæg "Skift til HTTPS – Derfor skal du have et SSL-certifikat NU!"

Kom i gang nu!

Lad mig høre mere om dine ønsker og udfordringer, så løser jeg dem for dig.