Kontakt mig på +45 22 33 46 70 eller mig@renesejling.dk

Priser

Hvad koster det at få lavet en ny hjemmeside, opsat en professionel webshop, eller få WordPress hjælp med løbende support og vedligeholdelse på din eksisterende hjemmeside eller webshop?

Du kan læse mere om mine priser nedenfor. Kontakt mig endelig, hvis du er i tvivl om noget.

Hjemmesider og webshops

Hjemmesider og webshops kan laves i et hav af designs og størrelser, og med et utal af forskellige funktioner. Jeg designer og tilpasser responsive hjemmeside eller webshop specifikt til dine ønsker og behov.

Da jeg laver individuelt tilpassede webløsninger, har jeg ikke faste priser. Når vi har afklaret, hvad du har behov for, giver jeg dig et tilbud på din nye hjemmeside eller webshop.

På den måde sikrer vi i fællesskab, at du får den bedste løsning, og at du på forhånd kender prisen på din nye hjemmeside.

Kontakt mig her for en uforpligtende dialog om dit projekt

Support og rådgivning

Almindelige supportopgaver og rådgivning laver jeg som regel på et fastpris-tilbud. Jeg tager udgangspunkt i en timepris, hvorefter jeg beregner det ca. tidsforbrug.

Når jeg har vurderet opgavens omfang, modtager du en pris på opgaven, som du kan gå ud fra. Der bliver kun tilføjet ekstra udgifter, hvis der skal laves yderligere opgaver, som ikke var defineret fra start.

Timepris er 800 kr. ex. moms pr. time.

Småopgaver løses til fast pris på 350 kr ex moms. (alle opgaver under 30 minutter)

Vil du spare penge?

Har du løbende brug for support, opdatering og vedligeholdelse af din hjemmeside eller webshop, kan du spare mange penge ved at vælge en af mine supportpakker.

Læs mere om mine supportpakker her.

Support og vedligeholdelse

Oprettelse af en support- og vedligeholdelsesaftale på en hjemmeside eller webshop, som jeg ikke selv har lavet, koster 1500 kr. ex. moms.

Beløbet dækker et grundigt tjek af siden, opdatering af plugins samt fix af eventuelle mindre problemer, som jeg finder undervejs. Er det nødvendigt med yderligere tidsforbrug for at løse større problemer på siden, hører du selvfølgelig fra mig inden, jeg går i gang med at udbedre problemerne.

Hjælp til WordPress? Læs mere om WordPress support og vedligeholdelse her.

Hacket WordPress hjemmeside

Er din hjemmeside eller webshop blevet hacket, skal det ordnes hurtigst muligt, så du ikke mister kunder, omsætning og SEO-værdi (placering) på Google.

Hacking kan koste dyrt på din bundlinje!

Så snart Google opdager, at din hjemmeside eller webshop er blevet hacket, sætter de en advarsel ind på dine søgeresultater på Google.

Det er de færreste kunder, der frivilligt klikker ind på en side, som Google har sat et rødt advarselsskilt ved. Hackede hjemmesider skal derfor renses og udbedres hurtigst muligt.

Når du kontakter mig omkring en hacket hjemmeside, håndterer jeg det som en hasteopgave, og tager mig af det så hurtigt, det er fysisk muligt.

Prisen er 1995 kr. ex. moms.

BEMÆRK: Jeg yder 14 dages garanti. Bliver din side hacket igen inden for 14 dage, så ordner jeg den for dig uden yderligere omkostninger.

Er din hjemmeside blevet hacket? Kontakt mig her.

Få ordnet din hackede hjemmeside gratis!

Hvis du er tilmeldt en af mine support- og vedligeholdelsesaftaler er du i trygge hænder, hvis uheldet er ude, og du bliver hacket.
Som en del af alle mine supportpakker renser og udbedrer jeg din hjemmeside eller webshop gratis, hvis du er blevet angrebet af hackere.

Det er meget sjældent at sider, som er tilknyttet en af mine supportpakker, bliver hacket. Som en del af aftalen sørger jeg nemlig for, at din hjemmeside altid er opdateret, og at eventuelle sikkerhedshuller er lukkede. Det reducerer markant risikoen for, at dit site bliver ramt af hacking.

Beskyt dig mod hacking! Læs mere om mine 3 supportpakker her.

Kom i gang nu!

Lad mig høre mere om dine ønsker og udfordringer, så løser jeg dem for dig.