Professionel WordPress hosting

Hurtig, sikker og pålidelig WordPress hosting med høj performance
- optimeret specifikt til WordPress

cropped-favicon.png

Alle hjemmesider og webshops skal have en hosting-løsning (et webhotel), hvor filer, billeder og databasen til siden er placeret.

Der findes et hav af forskellige muligheder for hosting af hjemmesider og webshops. Og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, da prisniveau og kvalitet varierer meget.

Når du skal afgøre kvaliteten af en WordPress hosting-løsning, så anbefaler jeg, at du kigger på flere faktorer. De vigtigste er oppetid, hastighed, support og tekniske muligheder.

Driver du en professionel hjemmeside og webshop, som du lever af, så er det meget vigtigt, at vælge din WordPress hosting med omhu.

Vil du slippe for at bøvle med administration af dit webhotel, så tilbyder jeg at ordne det hele for dig.

I praksis betyder det:

Du får en professionel WordPress hosting-løsning gennem mig, der passer specifikt til dine behov

Jeg sørger for alt i forhold til opsætning og administration

Jeg yder fuld support. Det vil sige, at jeg ordner ALT det tekniske for dig, varetager supportkontakt med webhotellet og sørger for, at alt fungerer, som det skal

Vælger du en professionel WordPress-hosting gennem mig, slipper du med andre ord for at bekymre dig om alt vedr. webhotel, hosting, oppetid osv. - det tager jeg mig af.

Få en stærk, stabil og sikker WordPress hosting
med fuld support

De tre WordPress hosting-løsninger, jeg tilbyder, er specifikt udvalgt på baggrund af høj performance, sikkerhed, hastighed, høj oppetid, support mv.

Webhotellerne er optimeret til WordPress. Det betyder, at du får den bedste performance for din investering.

Alle hosting-løsningerne inkluderer fuld support af mig.

Vil du have en stærk, stabil og sikker hosting af din hjemmeside eller webshop, så kontakt mig, så finder vi sammen den optimale professionelle løsning til dig.

  • Ved indsendelse af denne formular accepterer du behandling af dine data
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kunderne udtaler

Stine Achilles

Fantastisk ny hjemmeside – ikke en finger at sætte. René har hjulpet os med at udvikle Tiponi’s nye hjemmeside – og det har han gjort super godt!! Han har formået et gøre vores side overskuelig, intuitiv, og brugervenlig. Han har lyttet til vores ønsker og har formået at omsætte dem til webdesignet. Samtidig har René været yderst flittig – han har svaret hurtigt og arbejdet hurtigt med at få tingene løst og i orden. Det var så står en fornøjelse at samarbejde med René i udviklingsfasen af vores nye hjemmeside, at vi har valgt at fortsætte samarbejdet med en månedlig supportaftale.

Berit Bai

“René har udviklet min WordPress-hjemmeside og varetager den løbende support. Da jeg er WP-superbruger, har jeg brug for en tekniske dygtig webdesigner, der kan løse de mere avancerede udfordringer. Det kan René. Han svarer hurtigt og løser problemer effektivt. Faktisk er han komplet uundværlig, da jeg ville skulle bruger oceaner af tid på at løse små kringlede udfordringer, som René kan fikse på få minutter. 5 stjerner og de bedste anbefalinger.”

Berit Bai

Rebekka Hellstrøm

Rebekka Hellstrøm

Udover at være ekstremt professionel og meget meget venlig, er René helt sikkert et af de mest tålmodige mennesker i verden! En kæmpe anbefaling herfra!

Rebekka Hellstrøm
ditnavn.nu

Få professionel WordPress hjælp. Rene Sejling WordPress Support. Hjælp til WordPress Viborg.

Klaus Møller

Vi udvikler kontinuerligt på vores site, og med Renés supportløsning har vi altid assistance i baghånden, når vi støder på tekniske eller designmæssige udfordringer.

Jeg har endnu ikke oplevet et problem, som René ikke har kunnet løse. Som selvstændig er det en stor lettelse at vide, at man er i kompetente hænder, og at problemer bliver løst hurtigt og effektivt

Klaus Møller
VoiceStudio.dk

Katrine Venke

Katrine Venke

Jeg har været kunde hos René i 3 år, og ved ærlig talt ikke, hvad jeg skulle gøre uden ham. Udover en sublim support leverer han uden tvivl den hurtigste og bedste service, som jeg i mine 10 år som selvstændig nogensinde har oplevet.

Jeg sætter store krav til både samarbejdspartnere og til mine leverandører. Jeg er yderst insisterende på, at alt backend fungerer optimalt.

René lever op til alt, hvad jeg har brug for. Og jeg har aldrig oplevet, at ting ikke kunne fixes, hvilket er meget værdifuldt for mig.

Udover en fantastisk support har René bygget min hjemmeside efter layout fra mig. Processen var let og hurtig hele vejen igennem. Og slutresultatet blev præcist, som jeg ønskede.

Mine allerbedste anbefalinger, hvis du, ligesom jeg, stiller store krav til fantastisk support og en hurtig eksekvering.

/Katrine Venke, Brandmentor

Kim Kristoffersen

René fanger virkelig godt, hvilket design og layout der skal præsenteres, for at fremme vores virksomheds budskab på sitet. Kombineret med, at René altid er klar, effektiv og tilgængelig, så kan vi kun give vores store anbefaling af ReneSejling.dk

Kom i gang nu!

Få en professionel WordPress hosting-løsning med fuld support.

Indkøbskurv
Scroll to Top