Professionel WordPress hosting

Hurtig, sikker og pålidelig WordPress hosting med høj performance
- optimeret specifikt til WordPress

favicon
Stor hal med servere. Professionel WordPress hosting. René Sejling.

Alle hjemmesider skal have en hosting-løsning (et webhotel), hvor filer, billeder og databasen til siden er placeret. Der findes et hav af forskellige muligheder for hosting af hjemmesider og webshops. Og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, da prisniveau og kvalitet varierer meget.

Når du skal afgøre kvaliteten af en WordPress hosting-løsning, så anbefaler jeg, at du kigger på flere faktorer. De vigtigste er oppetid, hastighed, support og tekniske muligheder.

Driver du en professionel hjemmeside og webshop, som du lever af, så er det meget vigtigt, at vælge din WordPress hosting med omhu.

Vil du slippe for at bøvle med administration af dit webhotel, så tilbyder jeg at ordne det hele for dig.

I praksis betyder det:

  • Du får en professionel WordPress hosting-løsning gennem mig, der passer specifikt til dine behov
  • Jeg sørger for alt i forhold til opsætning og administration
  • Jeg yder fuld support. Det vil sige, at jeg ordner ALT det tekniske for dig, varetager supportkontakt med webhotellet, og sørger for at alt fungerer, som det skal

Vælger du en professionel WordPress-hosting gennem mig, slipper du med andre ord for at bekymre dig om alt vedr. webhotel, hosting, oppetid osv. - det tager jeg mig af.

Vælg mellem 3 forskellige professionelle WordPress hosting-løsninger

De 3 WordPress hosting-løsninger, som jeg tilbyder, er specifikt udvalgt på baggrund af høj performance, sikkerhed, hastighed, høj oppetid, support mv.

Webhotellerne er optimeret til WordPress. Det betyder, at du får den bedste performance for din investering.

Alle hosting-løsningerne inkluderer fuld support af mig.

Vil du have en stærk, stabil og sikker hosting af din hjemmeside eller webshop, så kontakt mig nu, så finder vi sammen den optimale professionelle løsning til dig:

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kunderne udtaler

René Sejling WordPress webmaster. Hjemmeside Viborg. Professionelt WordPress hjemmeside design.
Jeg har haft Rene Sejling som webmaster gennem en årrække og kan anbefale ham på det varmeste. Rene har senest lavet min nye coach hjemmeside elsebethfogh.dk i responsivt design.
 
Jeg er dybt taknemmelig for hans professionalisme, tekniske snilde og ikke mindst hans evige tålmodighed og helt uovertrufne service.
 
Rene er både hurtig, effektiv og løser alle mine ønsker – også når jeg dårligt selv ved, hvad det er, jeg har brug for.
Elsebeth Fogh
www.elsebethfogh.dk

Hjemmesidedesign i WordPress. Rene Sejling er WP Certified Business Consultant. Webbureau Viborg.Certificeret Digital Business Consultant

Hvad betyder det så? Kort og godt betyder det, at jeg følger en bestemt måde at gøre tingene på - fra start til slut. Der er styr på projektet hele vejen igennem, så vi ender op med det bedste resultat for dig.

Du kan læse mere om WP Elevation her.

Kom i gang nu!

Få en professionel WordPress hosting-løsning med fuld support. Kontakt mig her