Kunder

Eksempler på WordPress hjemmesider og webshops

Herunder finder du eksempler på nogle af de mange WordPress hjemmesider og WooCommerce webshops, jeg har lavet. Som regel er det kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad der er muligt.

Jeg har over 20 års erfaring som webdesigner og mere end 250 hjemmesider og webshops på CV'et. Er du i tvivl om, hvilken webløsning der er bedst til din virksomhed, så kontakt mig endelig i dag og hør om dine muligheder.

Jeg kan også varmt anbefale, at du læser min gratis guide: Undgå fejlinvesteringer! Sådan vælger du den rigtige webløsning. Guiden indeholder bl.a. en grundig tjekliste, som kan spare dig for mange fortrydelser og faldgruber på din vej til din nye hjemmeside eller webshop.

Jeg vil faktisk gå så langt som til at sige, at jeg ikke tror, at der findes en så dygtig, sød og god web-mand som ham her i hele Danmark (måske i hele verden) 🙂 Berith Siegumfeldt - www.berithsiegumfeldt.dk

Kunderne siger ...

rie

Hos Dansk Løn Service, har valgt at bruge Rene Sejling til udarbejdelse af  vores nye hjemmeside.

Vi har hele vejen følt os i faglige trygge hænder, og de småting som der altid vil opstå ved denne type opgaver, blev løst hurtigt og professionelt.

Samarbejdet har fungeret fint, og vi er meget tilfredse.

Rie Elstrøm

Direktør - Dansk Løn Service

Berith 1 uden baggrund

Leder du efter en web-mand, der både er superhurtig, pålidelig, sød, venlig, superskarp og dygtig, så skal du hyre René.

Jeg manglede virkeligt en støtte og en mentor på min hjemmeside og var blevet anbefalet René i flere omgange. Men måske kender du godt til det her med, at man tænker, at det her kan jeg godt lige selv fikse. Det måtte jeg langt om længe indse - efter mange, mange timer ved min computer og mange, mange frustrationer.

Jeg lyver ikke, når jeg siger, at der gik max 2 minutter, fra jeg havde skrevet til René første gang, til jeg hørte fra ham.

Jeg vil faktisk gå så langt som til at sige, at jeg ikke tror, at der findes en så dygtig, sød og god web-mand som ham, her i hele Danmark (måske i hele verden) 🙂

Berith Siegumfeldt

anja

René Sejling er en ener på sit felt. Renes sans for service, hurtig problemløsning og teknisk snilde kombineret med flair for det grafiske udtryk, gør ham til en pålidelig webguru.

Uundværlig i min verden.

Anja Vintov

Carolina-e1441360382323

Noget at det bedste, jeg har gjort for min forretning, er at have René Sejling som samarbejdspartner på alt web i min virksomhed. René har en særlig evne til at fange, hvad det er jeg taler om, også selvom jeg ikke altid anvender de rette faglige termer. Og så er han hurtig og præcis i sin levering som få. 

De tekniske råd og den vejledning jeg har fået af René om webshop, webbetalinger mm., har altid været up-to-date, og præcis. Og så svarer René altid på mails inden for meget få timer. Hvis ikke med et: “så er det ordnet”, så med præcise meldinger på, hvornår webjusteringerne kan være foretaget.

Den dynamik er essentiel i en kreativ branche, hvor ideer fødes i et blink.

Med René som partner, følger teknikken med et øjeblik efter. René får mine varmeste anbefalinger

Carolina Linn

ragini_billede

Jeg har fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med René på flere hjemmesideprojekter.

Med sine mange års erfaring i branchen er René ikke bare en pålidelig leverandør og samarbejdspartner. Han besidder evnen til at lytte til dine behov og finde den hjemmesideløsning,der passer til netop din virksomhed.

Har du behov for en dygtig,grundig, konstruktiv og loyal leverandør, så kan du trygt henvende dig til René.

Ragini Kastberg

Reference komplet webshop løsning. WordPress webshop design af Rene Sejling Viborg. www.fleurie.dk

Vi har fået lavet webshop og hjemmeside gennem Renesejling.dk. Der har været hurtig ekspedition, hurtig reaktiontid hvis der har været små rettelser, og vi har været meget tilfredse med forløbet.

Vi har fået en rigtig flot hjemmeside og en shop, der bare virker. Vi har øget vores salg i shoppen med over 100 % i forhold til vores gamle webshop. De bedste anbefalinger giver jeg renesejling.dk.

Christian Garbenfeldt

Opsætning af WordPress hjemmeside. Hjemmesidedesign. Anbefaling Rene Sejling. Ny hjemmeside

René er til alle, der ikke vil gå på kompromis med deres hjemmeside. René er hurtig og kan løse alt, er yderst dygtig og forstår at imødekomme mig, som ikke har den største tekniske snilde. Jeg føler mig meget set og hørt hos René. Han er afgjort den bedste hjælper, jeg har haft i det felt.

Allberte Toft

Kom i gang nu!

Lad mig høre mere om dine ønsker og udfordringer, så løser jeg dem for dig.