WordPress hjemmeside design

Professionelt hjemmeside design, der styrker din forretning

favicon

Din hjemmeside er dit ansigt udadtil på internettet. Dine besøgende og mulige kunder vurderer på få sekunder, om de vil handle med dig.

Med et professionelt og gennemtænkt WordPress hjemmeside design kan du sikre, at du hurtigt og præcist giver dine potentielle kunder det bedst mulige indtryk af dig og din virksomhed.

Dine besøgende på hjemmesiden skal inviteres indenfor. De skal nemt - og uden at bruge tid på at lede – kunne finde de oplysninger, de har brug for.

Dårligt hjemmeside design koster dyrt på bundlinjen

Vi lever i en digital virkelighed, hvor dine potentielle kunder er vant til hurtigt at klikke rundt på nettet, og finde det, de har brug for.

Det er de færreste, der bruger mange sekunder på en forvirrende, ulogisk og dårligt designet hjemmeside. Det virker utroværdigt og uprofessionelt. På et splitsekund og med et enkelt klik kan en besøgende forlade din hjemmeside, og et muligt salg er gået tabt.

Vejen til nye kunder og øget omsætning er en flot, overskuelig og brugervenlig responsiv hjemmeside, der fungerer godt på både pc, mobil og tablet. Og hvor du med sikker hånd guider den besøgende rundt.

Tydelig og imødekommende kommunikation i såvel design som indhold skaber tillid, troværdighed og omsætning!

En WordPress hjemmeside gør det nemt for dig

Brugervenlig WordPress hjemmeside design. Nem opdatering. Ny mobilvenlig hjemmeside. ReneSejling.dkHjemmesider i dag er ikke statiske visitkort, men dynamiske websites, som du kan ændre, optimere og udvikle på. Arbejdet med en hjemmeside stopper aldrig.

Den komplette og bedste platform til din hjemmeside får du med WordPress. Her er du i stand til selv at redigere teksten på dine sider, nemt oprette nye sider, indsætte billeder og meget mere.

Jeg laver professionelle WordPress hjemmesider til dig, der er seriøs omkring dit brand og din virksomhed. Du får et gennemarbejdet hjemmesidedesign, hvor alt virker, som det skal - både på pc, tablet og mobil.

Og med en af mine supportpakker er du sikret hjælp og vejledning til det fremadrettede arbejde med at udvikle og optimere din hjemmeside.

Kunderne udtaler

Opsætning af WordPress hjemmeside. Hjemmesidedesign. Anbefaling Rene Sejling. Ny hjemmeside
René er til alle, der ikke vil gå på kompromis med deres hjemmeside. René er hurtig og kan løse alt, er yderst dygtig og forstår at imødekomme mig, som ikke har den største tekniske snilde. Jeg føler mig meget set og hørt hos René. Han er afgjort den bedste hjælper, jeg har haft i det felt.
Allberte Toft
www.allbertetoft.dk

Responsivt hjemmeside design
- få en tablet- og mobilvenlig hjemmeside

Hjemmeside udvikling i responsiv webdesign. Mobilvenlig hjemmeside. Hjemmeside design Viborg

Google har siden april 2015 straffet hjemmesider, der ikke er mobilvenlige. Og i 2017 har de skruet yderligere op for blusset.

En mobilvenlig hjemmeside i et responsivt design er i dag helt afgørende, hvis du vil sælge på nettet og have gode placeringer på Google.

Hjemmesider og webshops, der endnu ikke er omlagt til et responsivt webdesign, bliver straffet af Google med dårligere placeringer i søgeresultaterne.

Og dårligere placering på Google giver mindre trafik til din hjemmeside, og det kan koste dyrt på bundlinjen.

Hjemmesider i dag SKAL være mobilvenlige, og et responsivt design er den bedste løsning. Når jeg designer og udvikler din nye WordPress hjemmeside, er den naturligvis responsiv.

Læs også mit blogindlæg: Mobilvenlig hjemmeside – Derfor SKAL dit webdesign være responsivt!

Har du brug for en webshop på din hjemmeside?

WooCommerce er en genial og brugervenlig WordPress webshop, som nemt kan integreres på din hjemmeside.

En WooCommerce webshop kan håndtere alt fra almindelige salg af produkter og ydelser til online kurser, webinarer, lukkede grupper, booking af tider og meget mere.

Google elsker (godt) WordPress hjemmeside design

Både dine nuværende kunder og dine potentielle kunder skal kunne finde din hjemmeside på Google og andre søgemaskiner.

En WordPress hjemmeside, der er opbygget teknisk korrekt, er selve fundamentet for, at din side kan optimeres i forhold til søgemaskiner. Ønsker du at arbejde målrettet med søgemaskineoptimering (SEO) på din hjemmeside, så SKAL de tekniske elementer være helt på plads.

Forkert opsat kode, langsom hastighed og manglende mobilvenlighed er blot nogle af de elementer, som kan trække din hjemmeside ned i Googles øjne. Jeg sikrer, at din hjemmeside er teknisk 100% i orden, så søgemaskinerne kan læse dit indhold, og så du undgår, at Google straffer dig for tekniske fejl.

En hjemmeside, der fungerer som den skal, giver dig et solidt udgangspunkt for dit fremadrettede arbejde med din hjemmeside og din online synlighed.

favicon

Kunderne udtaler

René Sejling WordPress webmaster. Hjemmeside Viborg. Professionelt WordPress hjemmeside design.
Jeg har haft Rene Sejling som webmaster gennem en årrække og kan anbefale ham på det varmeste. Rene har senest lavet min nye coach hjemmeside elsebethfogh.dk i responsivt design.
 
Jeg er dybt taknemmelig for hans professionalisme, tekniske snilde og ikke mindst hans evige tålmodighed og helt uovertrufne service.
 
Rene er både hurtig, effektiv og løser alle mine ønsker – også når jeg dårligt selv ved, hvad det er, jeg har brug for.
Elsebeth Fogh
www.elsebethfogh.dk

Hvorfor vælge en WordPress hjemmeside?

WordPress er udbredt

WordPress bruges på 27% af de 1 million største hjemmesider på nettet.

Hver anden nye hjemmeside oprettes i dag i WordPress.

WordPress er pålideligt og meget brugervenligt - både for små og store virksomheder.

De største bruger også WordPress

WordPress bruges bl.a. på disse store nyhedssider:

New York Observer, New York Post, TED, Thought Catalog, Williams, USA Today, CNN, Fortune.com, TIME.com, National Post, Spotify, TechCrunch, CBS Local, NBC.

Stort fællesskab

WordPress er et open source system, og derfor helt gratis.

Da alle kan bidrage til WordPress-fællesskabet på hver deres måde, vokser WordPress sig kontinuerligt større og stærkere.

Med en WordPress hjemmeside er du fremtidssikret!

Søgemaskinerne elsker WordPress

Søgemaskinerne elsker WordPress hjemmesider, når koden til dit tema er bygget korrekt op. Hvilket den selvfølgelig er hos mig.

Flere besøgende via søgemaskinerne er lig med flere penge i kassen!

Opdateres ofte

Der udvikles konstant på WordPress, og alle forbedringer og opdateringer er tilgængelige for dig - ganske gratis.

Derudover retter WordPress-teamet diverse fejl og sikkerhedshuller, så snart de opdages. Det giver tryghed for dig, og forbygger hacking.

Webshop integreres nemt på hjemmesiden

Har du brug for en webshop på din hjemmeside?

Med en WooCommerce webshop på din hjemmeside får du uanede muligheder for salg af produkter og ydelser, online booking, kundeadgang til online kurser og lukkede grupper og meget mere.

favicon

Videovejledninger guider dig hele vejen

Alle WordPress hjemmesider leveres med videovejledning. Hjemmeside design Viborg inkl. supportDer følger hele 110 videovejledninger med til alle mine WordPress hjemmesider og supportaftaler. De viser dig bl.a., hvordan du opretter en ny side, redigerer et indlæg, uploader og redigerer billeder, og hvordan du håndterer produkter og ordrer i din webshop og meget mere.

Følgende emner er dækket af videoerne:

  • WordPress
  • WooCommerce Webshop
  • WooCommerce Produkter
  • Søgemaskineoptimering (Yoast SEO)
  • Google Analytics opsætning
  • Google Analytics rapporter
  • Gravity Forms
  • Page Builder

Så har du spørgsmål til noget, er der en god chance for, at du kan finde svaret i en af de mange videoer. De er altid opdaterede, så de svarer til de nyeste funktioner.

Kommer der nye videoer, følger disse selvfølgelig med - helt gratis.

Hjemmesidedesign i WordPress. Rene Sejling er WP Certified Business Consultant. Webbureau Viborg.Certificeret Digital Business Consultant

Hvad betyder det så? Kort og godt betyder det, at jeg følger en bestemt måde at gøre tingene på - fra start til slut. Der er styr på projektet hele vejen igennem, så vi ender op med det bedste resultat for dig.

Du kan læse mere om WP Elevation her.

Kom i gang nu!

Lad mig høre mere om dine ønsker og udfordringer, så løser jeg dem for dig.